Diensten

Benieuwd of ook jouw woning klaar is voor een forse lastenverlaging door middel van een warmtepomp­installatie, of zelfs een zogenaamde ‘’nul-op-de-meter-woning’’ kan worden? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Hybride installatie

Besparen op je gasrekening kan tot wel 70% met een hybride installatie. De verwarmingsinstallatie zal dan voor het grootste gedeelte voorzien worden door de warmtepompinstallatie waarbij de bestaande cv-ketel voor het warme tapwater zorgt. Ook dient de cv-ketel als zogenaamde ‘’bijverwarming’’ van de warmtepomp in koude omstandigheden. Dit is een degelijke installatie welke toepasbaar is in een woning die nog niet klaar is om volledig van het gas af te gaan.

Deze installatie is al beschikbaar vanaf € 7.250,-

(incl. btw en de in 2024 beschikbare subsidies).

All-electric installatie

Om volledig van het gas af te kunnen is het noodzakelijk de woning middels een alternatieve opwekkingsinstallatie te voorzien van verwarming en warm tapwater én wellicht is ook (top)koeling wenselijk.

Wanneer de woning hier geschikt voor is, is het mogelijk dit door middel van een zogenaamde ‘’All-electric warmtepompinstallatie’’ te realiseren, waardoor de cv-ketel zal komen te vervallen.

Deze installatie is al beschikbaar vanaf € 10.750,-

(incl. btw en de in 2024 beschikbare subsidies).

Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied