Kosten heatpump min
Wat kost een warmtepomp installatie?

Overweeg je de overstap naar een warmtepomp voor een duurzamere verwarming van je woning en vraag je je af wat de kosten zijn? 

Transparant over de investering

Bij Vedutech bieden we zowel all-electric als hybride warmtepompinstallaties aan, geschikt voor diverse woonbehoeften en budgetten. Met onze oplossingen kun je niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook je energielasten aanzienlijk verlagen.

Optie 1: Hybride warmtepomp

Beschikbaar vanaf € 7.250,- (incl. btw en beschikbare subsidies in 2024)

Wil je besparen op je gasrekening tot wel 70%? Dan is onze hybride warmtepompinstallatie een uitstekende keuze. Deze installatie combineert een warmtepomp met je bestaande CV-ketel. 

De warmtepomp zorgt voor het grootste deel van de verwarming van je woning, terwijl de CV-ketel bijspringt voor het leveren van warm tapwater en extra verwarming tijdens koude periodes. Dit is een ideale oplossing voor huizen die nog niet volledig van het gas af kunnen.

Onze hybride warmtepompen zijn all-elektric ready, waardoor overstappen naar een volledig elektrisch aangedreven warmtepompinstallatie vergemakkelijkt. 

Optie 2: All-Electric warmtepomp

Beschikbaar vanaf € 10.750,- (incl. btw en beschikbare subsidies in 2024)

Voor een volledige overstap van gas en een stap richting een ‘nul-op-de-meter-woning’, is onze all-electric warmtepompinstallatie de perfecte keuze. 

Deze installatie voorziet je huis van verwarming en warm tapwater geheel zonder gas. Afhankelijk van de geschiktheid van je woning, kan de installatie zelfs (top)koeling bieden tijdens warmere maanden. Hiermee vervalt de noodzaak voor een CV-ketel volledig.

Ben je benieuwd of jouw woning geschikt is voor een forse verlaging van de energielasten? Of denk je aan het realiseren van een ‘nul-op-de-meter-woning’? 

Vedutech staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. 

“We merkten niet eens dat ze geweest zijn, behalve aan de energierekening.” - Henk van Wijk
(Giessenburg)

Offerte binnen één week

Bij Vedutech zetten we ons in voor topkwaliteit en maatwerk in elke warmtepompinstallatie, of het nu een all-electric of hybride systeem betreft.

Onze klanten waarderen vooral de korte communicatielijnen en het vaste aanspreekpunt dat wij bieden, waardoor elk project soepel en efficiënt verloopt. 

Onze belofte is een offerte binnen een week en plaatsing van jouw installatie binnen drie maanden, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van jouw nieuwe, duurzame warmteoplossing.

Wat onze klanten zeggen

Klanten die voor Vedutech kozen, delen enthousiast hun ervaringen: van het nauwelijks merken dat onze installateurs langs zijn geweest - behalve aan de verlaagde energierekening en de nieuwe installatie - tot de waardering voor onze netheid, communicatie, en snelle reactietijd op vragen. 

"Wij hadden eerst een andere in bestelling staan, maar omdat Vedutech deze binnen een maand kon leveren en installeren hebben we voor Vedutech gekozen.’’

De ervaring leert dat ons werk niet alleen resulteert in een comfortabeler huis, maar ook in een aanzienlijke vermindering van het gasverbruik. 

Wij staan voor een prettige, ongedwongen begeleiding van a tot z, het praktische advies, en de snelle service, waarbij zelfs voorkeuren voor bepaalde merken en kleuren van de buitenunit met zorg worden uitgevoerd.

Kiezen voor Vedutech betekent kiezen voor een partner die niet alleen vakwerk levert dat er keurig uitziet, maar ook voor een bedrijf dat waarde hecht aan heldere communicatie, goede uitvoering, en uitstekende nazorg. 

Ontdek zelf waarom zoveel tevreden klanten in Gorinchem en omstreken Vedutech aanbevelen voor hun verduurzamingstraject.

"Ze verkopen niet gemakkelijk wat je vraagt, maar denken verder met je mee"

Vragen? Neem contact op met:

Jan van de Minkelis
Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied