Innovatieve Stappen naar Gasloze Woningen!

16 januari 2024

BRL 6000 25

🌿 Vedutech B.V.: Innovatieve Stappen naar Gasloze Woningen! 🏡🔧

Bij Vedutech B.V. zetten we krachtige stappen om woningen gasvrij te maken, maar we begrijpen dat volledige overgang niet altijd meteen haalbaar is.
Daarom bieden we gespecialiseerde oplossingen zoals ''Hybride'' of ''All-Electric Ready'' installaties.
Hierbij werkt de warmtepomp vaak samen met een gasgesloten toestel om de centrale verwarming en warmwatervoorziening te verzorgen.

Sinds 1 april 2023 zijn enkel gecertificeerde installatiebedrijven met goedopgeleide installatie- en onderhoudsmonteurs bevoegd om werkzaamheden uit te voeren, waarbij vakbekwaamheid en veiligheid voorop staan.
Wij zijn trots te melden dat Vedutech B.V. al sinds begin 2023 de BRL 6000-25 certificering bezit.
Deze certificering, in lijn met de wettelijk verplichte certificeringsregeling voor koolmonoxidepreventie, is sinds 1 april 2023 een integraal onderdeel van het Bouwbesluit.
Onze kwaliteitsregeling BRL 6000-25 omvat alle eisen voor vakbekwame installatie- en onderhoudsmonteurs die werken aan gasgestookte installaties.

De eisen, zoals vastgelegd in paragraaf 1.8 van Bouwbesluit 2012 en vertaald naar de beoordelingsrichtlijn BRL 6000-25 door InstallQ, garanderen dat ons team de hoogste normen van vakmanschap en veiligheid handhaaft.

Kies voor Vedutech B.V. als je wilt profiteren van deskundigheid en innovatie op weg naar een duurzame en gasvrije toekomst!

Voor meer informatie en advies:
📞 085-082 43 80
✉️ info@vedutech.nl
🌐 www.vedutech.nl

Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied