Optimaal Financieren voor een Duurzaam Toekomst!

9 januari 2024

Verandering hypotheek verduurzaming

🌿 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐃𝐮𝐮𝐫𝐳𝐚𝐦𝐞 𝐓𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭! 🏡💰
Bij de zoektocht naar je droomhuis wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Goed nieuws! Sinds 2024 heb je de kans om niet alleen een prachtig huis te bezitten, maar ook een duurzaam thuis te creëren met een hogere hypotheek.

🏠 𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐇𝐲𝐩𝐨𝐭𝐡𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐃𝐮𝐮𝐫𝐳𝐚𝐦𝐞 𝗪𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧:
Als jouw nieuwe woning een energielabel C of D heeft, komt er zomaar € 5.000 extra beschikbaar boven op je maximale hypotheekbedrag. Maar kies je voor een huis met het beste energielabel (A++++), dan kan jouw hypotheek zelfs tot wel € 50.000 toenemen. Een groene investering voor nu én voor de toekomst!

🔄 𝐎𝐨𝐤 𝐊𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐕𝐞𝐫𝐝𝐮𝐮𝐫𝐳𝐚𝐦𝐢𝐧𝐠:
Heb je je oog laten vallen op een minder energiezuinige woning? Geen zorgen! Het is nu ook mogelijk om extra te lenen voor verduurzamingsmaatregelen. Hoe slechter het energielabel, hoe hoger het extra leenbedrag. Met een label E, F of G kun je maximaal € 20.000 extra lenen. Voor labels C of D is dit € 15.000, en zelfs bij labels B tot en met A+++ kun je nog € 10.000 extra financieren. Voorwaarde is wel dat dit bedrag volledig wordt besteed aan verduurzamingsmaatregelen.

🌱 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧 𝐉𝐨𝐮𝐰 𝐆𝐫𝐨𝐞𝐧𝐞 𝐓𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭:
Wil je weten hoe je met je extra hypotheek een duurzame woning kunt realiseren?
Neem contact op met onze experts. Wij helpen je graag om jouw droomhuis én duurzame ambities te realiseren!

Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied