Referenties

Wat onze klanten vinden is misschien nog wel belangrijker dan wie we zijn of wat we doen. Benieuwd? bekijk hier de ervaringen!

Erg tevreden over Vedutech en de medewerkers.

Op zoek naar een bedrijf om een all electric warmtepomp te laten plaatsen hebben we bij Vedutech een offerte opgevraagd.

 Tijdens een persoonlijk gesprek werden onze eerste vragen beantwoord.

Een aantal weken later kwam Jan langs en nam de offerte nogmaals met ons door.

En bekeek ter plekke of er geen bijzonderheden waren.
Na het inplannen werd de warmtepomp met losse boiler op het afgesproken tijdstip geplaatst.Erg tevreden over Vedutech en de medewerkers.

Vanaf het eerste moment was er het vertrouwen dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

M. Schuurmans
(Waalwijk)

Het team was deskundig, vriendelijk en lieten geen rommel achter.

In september zijn er bij ons maar liefst twee warmtepompen geplaatst: een hybride warmtepomp in het voorhuis en een all electric in het achterhuis.

Het team was deskundig, vriendelijk en lieten geen rommel achter.

De cv ketel voor de  hybride installatie moest nog worden bijgeregeld en functioneert nu goed.

Puntje van aandacht was de communicatie rondom de verzwaring van de aansluiting en is ook met Vedutech besproken.

Michel Steenbergen
(Haaften)

Na een zoektocht kwamen we uit bij Vedutech in Gorinchem, een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Drie jaar geleden begonnen we aan een avontuur met onze verwarming en vandaag delen we graag onze ervaring met Vedutech!

Onze woning, gebouwd in 1991, had een verouderde combiketel en heteluchtinstallatie.
Na veel zoeken en de uitdaging met het vinden van reserveonderdelen voor de oude installatie, kozen we ervoor om volledig van het gas af te stappen. We investeerden in HR++ glas, extra zonnepanelen en uiteindelijk in een warmtepomp.

Na een zoektocht kwamen we uit bij Vedutech in Gorinchem, een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers. In november vorig jaar installeerden ze de warmtepomp, waarbij ze alle oude verwarming vakkundig en netjes vervingen.
Afspraken werden nauwgezet nagekomen, wat voor ons een grote plus was!

Nu, na vier maanden, kunnen we zeggen dat we zowel verwarmen als douchen met de warmtepomp. Het systeem presteert uitstekend, en het feit dat de pomp bijna geen geluid maakt, zowel binnen als buiten, is een enorme bonus.
Daarnaast kunnen we in de zomer ons huis koelen bij hoge temperaturen.

Een speciale shout-out naar het team van Vedutech, dat de klus met vakmanschap en precisie heeft geklaard.
We zijn enorm tevreden over de installatie en de installateur.

De grote vraag die nog rest: nu we geen gas meer gebruiken, hoeveel stroom gaan we eigenlijk verbruiken? Dat antwoord krijgen we pas na een vol jaar draaien, maar tot nu toe zijn we zeer optimistisch!

Bedankt, Vedutech, voor het helpen realiseren van onze duurzame woondromen!

Met vriendelijke groet, 

Petra en Martien van Tuijl. 👫
(Giessenburg)

"Kan het iedereen aanraden!"

Wij zijn gegaan voor een all-electric warmtepomp systeem. Voorheen hebben we al het glas vervangen door HR++ beglazing in het hele huis en extra PIF vloerisolatie. Dat resulteerden een besparing op gas van ca 30%. Ons verbruik werd daardoor zo laag dat we de stap naar gasloos aandurfde.
Na een zwerftocht op het www bij Vedutech uitgekomen, prijstechnisch prima en snel leverbaar. Jan dacht goed met ons mee en de deal was snel gesloten.
Mede door wat extra aanpassingen duurde de totale installatie ongeveer 4 dagen. Veel passen en meten, maar uiteindelijk wel super netjes geplaatst en aangesloten. En het werkt nog ook!
Ging er dan niets mis? Niet echt. Een beetje mis ging het met het ingebouwde anti-legionella programma, werd binnen 1 week opgelost door de fabrikant.
Na een half jaar gebruik begon de ruis van het water door de leidingen te veel te irriteren.
Mailtje naar Jan, instructies ontvangen om cv-pomp strandje lager te zetten en ook opgelost.

Hoe bevalt het nu?
Het systeem heeft ons huis aangenaam warm gehouden en ook het elektriciteitsverbruik heeft ons aangenaam verrast.

Kan het iedereen aanraden!

Bedankt Jan (En Thierry en .. en .. en ..).

Cees Damsma
(Barendrecht)

"Aardige werknemers en goed contact met de eigenaar".

Na eerdere slechte ervaring met een ander bedrijf, heeft Vedutech ons erg goed geholpen. Hele oude systeem verwijderd en een volledige nieuwe Warmtepomp installatie geplaatst.
Aardige werknemers en goed contact met de eigenaar.

Oscar Belhadj
"Vakschilder.nu"
(De Meern)

"Werken netjes, doen wat ze beloven".

Werken netjes, doen wat ze beloven, schakelen snel, we konden nog geen reviews vinden omdat het een jong bedrijf is, maar door de persoonlijke uitleg zijn we met dit bedrijf in zee gegaan en zijn dik tevreden.

Lenie Schults
(Moerdijk)

Snelle adequate, persoonlijke hulp

De warmtepomp die vakkundig door VEDUTECH afgelopen zomer is geïnstalleerd hield er ineens mee op, uiteraard tijdens een van de koudste weken van het jaar. Het scherm deed het niet meer. Vedutech had aangeboden het scherm van de warmtepomp op korte termijn zelf te vervangen omdat de fabrikant dit niet kon waarmaken. Normaliter vervangt enkel de fabrikant het scherm. Het scherm moest door de fabrikant opgestuurd worden. Ook dit liet op zich wachten en Vedutech heeft daarop een monteur gestuurd of hij niet een noodoplossing voor ons kon bedenken. Wat bleek toen de monteur aanwezig was, dat de fout in de groepenkast zat en niet bij de apparatuur van Vedutech. Nadat de hoofdzekering vervangen was deed de pomp het weer en zitten wij er weer warm bij. Bijdeze een grote dankjewel naar Vedutech voor het proactief meedenken met hun klant. Ze laten je letterlijk niet in de kou zitten en staan voor de kwaliteit van hun producten.

Bas Heesters
(Rijen)

"Al met al een prima verlopen traject van offerte stadium tot de volledige installatie".

Bij toeval zijn we bij Vedutech terecht gekomen, maar we hebben vanaf de eerste minuut een goed gevoel gehad

Vedutech heeft bij ons een volledige warmtepomp geïnstalleerd.
Vanaf de eerste gesprekken hebben we een zeer duidelijke uitleg gekregen, in een taal die we ook konden begrijpen.
Geen moeilijke termen of woorden, gewoon in Jip en Janneke taal.
Alles werd duidelijk uitgelegd tijdens onze gesprekken, maar ook via de mail werd netjes alle vragen beantwoord.
In ons hele proces werd er door Vedutech mee gedacht naar een oplossing die voor ons op maat gemaakt is.
Vanaf het moment dat we akkoord hebben gegeven tot de volledige installatie in slechts 2 maanden.
Ook de montage is prima verlopen, en ook hier alles in overleg zodat voor ons de best mogelijk oplossing werd gerealiseerd.
Al met al een prima verlopen traject van offerte stadium tot de volledige installatie.

Mark van Leeuwen
(Kerkdriel)

"Ze verkopen niet gemakkelijk wat je vraagt, maar denken verder met je mee".

Voor onze Bed & Breakfast heeft Vedutech de installatie van een warmtepomp en boilers gerealiseerd om onze gasten op een duurzame manier van hun verblijf te laten genieten!

Ze verkopen niet gemakkelijk wat je vraagt, maar denken verder met je mee. Ze hebben bij onze vraag een goed plan neergelegd met de best toepasbare oplossing, beschikbaar en betaalbaar voor dat moment. Alles werd heel goed en duidelijk uitgelegd, waarbij de passie voor innovatie en techniek goed voelbaar is.

Vedutech werkt netjes en komt de afspraken na. Wij zijn meer dan tevreden. Inmiddels hebben ze bij ons een tweede opdracht uitgevoerd en ook daar zijn we zeer tevreden over. Heel veel dank en ga zo door!!!

Katja Toet-Scheer
"Bed & Breakfast Pax Tibi"
(Reeuwijk)

"We merkten niet eens dat ze geweest zijn, behalve aan de energierekening en de nieuwe installatie "

"Vedutech heeft bij ons een hybride warmtepompinstallatie geplaatst. Ook is de cv-ketel vervangen en het afgiftesysteem aangepast en ingeregeld. De mannen van Vedutech hebben keurig werk geleverd. We waren zelf op vakantie terwijl ze de woning verduurzaamd hebben. Ze werken zeer netjes en ruimen de werkplek goed op. We merkten niet eens dat ze geweest waren, behalve aan de energierekening en de nieuwe installatie . Qua communicatie verliep alles soepel, dus we zijn blij dat we voor Vedutech gekozen hebben!"

Henk van Wijk
(Giessenburg)

"De lijnen zijn kort en er wordt vanuit Vedutech snel gereageerd wanneer ik vragen heb"

"Vedutech heeft bij mij een hybridewarmtepomp geïnstalleerd. Vooraf heb ik met eigenaar Jan goed afgestemd wat mogelijk was. Toen later bleek dat er een energieplafondbedrag ingevoerd zou worden heeft Jan opnieuw meegekeken wat dit zou betekenen voor mijn situatie. De monteurs hebben alles keurig geregeld. Het contact na plaatsing is erg prettig, de lijnen zijn kort en er wordt vanuit Vedutech snel gereageerd wanneer ik vragen heb. M’n woning is aangenaam warm te stoken en m’n gasverbruik is nihil."

Sandra Bakker
(Giessenburg)

"Hij heeft ons van a-z op een prettige, ongedwongen manier bijgestaan met een doordacht en praktisch advies"

"Wij hebben thuis een aantal verduurzamingen uitgevoerd. Toen de energieprijzen stegen merkten we dat direct in de maandelijkse kosten. Via een oud relatie terecht gekomen bij Jan van de Minkelis van Vedutech B.V. Hij heeft ons van a-z op een prettige, ongedwongen manier bijgestaan met een doordacht en praktisch advies ten aanzien van verduurzaming van onze woning. Zeer plezierige communicatie, afspraken netjes nagekomen en niet onbelangrijk er is vakwerk geleverd wat er keurig uitziet. Wij zijn zeer tevreden!’"

Maurits van Wijngaarden
(Krimpen aan den IJssel)

"Heldere aanpak, goede uitvoering en prima nazorg"

“Na een duidelijke uitleg vooraf over de mogelijkheden en aandachtspunten rondom het plaatsen van een warmtepomp waren onze verwachtingen vooraf helder. Het installeren verliep dan ook erg prettig. De monteur gaf duidelijk aan wat wanneer gedaan zou worden en ook de uitleg over het gebruik van pomp en bijbehorende app was erg verhelderend. De punten van nazorg zijn ook keurig opgepakt, dus we zijn dik tevreden over de uitkomst van deze verduurzamingsactie!"

Jan en Mirjam Klop
(Giessenburg)

Wij hadden eerst een andere in bestelling staan, maar omdat Vedutech deze binnen een maand kon leveren en installeren hebben we voor Vedutech gekozen.’’

“Wij zijn sinds maart overgestapt op een warmtepomp en hebben deze aangeschaft via Jan van Vedutech. Wij hadden eerst een andere in bestelling staan, maar omdat Vedutech deze binnen een maand kon leveren en installeren hebben we voor Vedutech gekozen. Ik moet zeggen snelle service en top geïnstalleerd. Alles is netjes gedaan en er is tijd voor genomen. Dat is te zien ik ook. Ik hou van netjes dus ben erg blij met de manier van werken, als er vragen zijn kan ik terecht en ben enorm tevreden over de service tot nu toe. Vedutech werkt met Itho Daalderop, ziet er netjes uit, echt van deze tijd.  Buitenunit is mooi antraciet/grijs, kortom ziet er keurig uit allemaal."

Familie Kroeze
(Oosterland)

Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied