Gorinchem   warmtepomp min
Warmtepomp Gorinchem? 

Vanuit het hart van Gorinchem bereiken we graag lokale huishoudens en bieden we onze hulp aan in een belangrijke stap naar verduurzaming. 

Warmtepompinstallatie Gorinchem

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie belangrijker zijn dan ooit, biedt Vedutech geavanceerde warmtepomptechnologie die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. 

Warmtepompen zijn een efficiënte manier om je huis te verwarmen en te voorzien van warm water. Door energie uit de lucht, grond of water te halen, verlaag je je energierekening aanzienlijk. Daarnaast is er veel steun vanuit onze overheid om de overstap tegemoet te komen met subsidies en regelingen.

Wij helpen je graag met het uitzoeken van deze mogelijkheden om jouw investering nog aantrekkelijker te maken. 

Naast het zijn van een duurzame keuze, zorgt een warmtepomp ook voor een constante en comfortabele temperatuur in je huis, het hele jaar door. 

Benieuwd naar de beste opties voor een warmtepomp installatie in Gorinchem? 

Ons advies: een all-electric warmtepomp

Bij Vedutech zijn we gespecialiseerd in het leveren van duurzame verwarmingsoplossingen voor jouw huis. Een all-electric warmtepomp staat centraal in ons aanbod, vanwege de efficiëntie, duurzaamheid, en de langetermijnvoordelen die het biedt voor huiseigenaren in Gorinchem en omstreken.

Wat is een all-electric warmtepomp?

Een all-electric warmtepomp is een systeem dat volledig op elektriciteit werkt om je woning te verwarmen en te voorzien van warm water. Het haalt warmte uit de buitenlucht, de bodem, of het grondwater, zelfs bij lage buitentemperaturen. Deze warmte wordt vervolgens opgewaardeerd en gebruikt om het binnenklimaat van je huis comfortabel te houden en warm water te leveren.

Welke voordelen zijn er voor mij?

  • All-electric warmtepompen hebben een hoge energie-efficiëntie, vaak uitgedrukt als de Coëfficiënt of Performance (COP). Een COP van 4 betekent bijvoorbeeld dat voor elke gebruikte kWh elektriciteit, de pomp 4 kWh warmte levert.
  • Deze systemen maken je los van gasverbruik in je woning én verminderen de CO2-uitstoot van je woning aanzienlijk.
  • Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, mits de woning goed geïsoleerd is.

Hoeveel kost een all-electric warmtepomp bij Vedutech?

De investering in een all-electric warmtepomp bij Vedutech begint vanaf €10.750. Dit is inclusief btw en de in 2024 beschikbare subsidies. Afhankelijk van je woning en specifieke behoeften kunnen de kosten variëren. 

Tussenstap? Ga voor een hybride warmtepomp

Hybride warmtepompen combineren een gasgestookte CV-ketel met een elektrische warmtepomp. Deze zijn vooral geschikt voor woningen die niet volledig geïsoleerd kunnen worden of waar de volledige overstap naar all-electric (nog) niet mogelijk is. 

Hoewel hybride systemen een stap in de goede richting zijn, bieden all-electric systemen een completere oplossing voor duurzaamheid op de lange termijn, door volledig af te stappen van gas.

Deze installatie is al beschikbaar vanaf € 7.250,-

Kies voor energiebesparing

Zeker in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak, kun je aanzienlijk besparen op energiekosten met een elektrisch aangedreven warmtepomp. 

Subsidie?

De Nederlandse overheid biedt subsidies voor de installatie van all-electric warmtepompen, waardoor de initiële investering aantrekkelijker wordt. Want laten we eerlijk zijn, de stap naar een warmtepomp is financieel soms best een uitdaging. Gelukkig kunt u ook gemiddeld 25 jaar vooruit met een warmtepomp. Met die visie kan een warmtepomp absoluut een besparing zijn op uw uiteindelijke woonlasten. 

Is Gorinchem klaar voor verduurzaming?

In Gorinchem, waar Vedutech gevestigd is, helpen we je graag deze transitie soepel te laten verlopen. Ons team van experts staat klaar om een oplossing op maat te bieden, die perfect aansluit bij jouw woning en wensen. Met Vedutech kies je voor een degelijke installatie en een slimme investering die zichzelf terugbetaalt.

Daarom kies je voor Vedutech

  • Offerte binnen een week
  • Plaatsing binnen drie maanden
  • Korte lijntjes, vast aanspreekpunt
  • Bekend in Gorinchem! 

Wil je meer weten of ben je klaar om de stap te zetten? Neem contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat je huis een stuk comfortabeler wordt.

Vragen? Neem contact op met:

Jan van de Minkelis
Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied