Vedutech header2
Warmtepomp installateur gezocht?

Met de energieprijzen die maar blijven stijgen, is het slim om na te denken over verduurzamen. Zoek jij een betrouwbare warmtepomp installateur, om je huis groener te maken en tegelijk je energierekening te verlagen? 

Aangenaam, Vedutech

Wij stellen ons graag voor als warmtepompspecialist die je van begin tot eind kan begeleiden in het verduurzamingsproces. 

We doen namelijk meer dan alleen warmtepompen adviseren en installeren. We nemen je mee van A tot Z door het hele proces van verduurzaming

Onze expertise zorgt ervoor dat we samen met jou de meest effectieve en voordelige oplossing kiezen die past bij jouw situatie.

Of je nu overweegt een hybride warmtepomp te nemen als tussenstap of meteen volledig wilt overstappen op een all-electric waterpomp, wij maken jouw transitie naar een duurzamere toekomst makkelijk en vooral zonder gedoe. 

Onze warmtepompinstallaties, die starten vanaf € 7250,-, bieden een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele cv-verwarming en helpen je op de lange termijn kosten te besparen.

Op deze pagina vertellen we je meer over de voordelen en mogelijkheden van onze warmtepompinstallaties. Kom erachter hoe Vedutech jou kan ondersteunen om je huis om te toveren in een energiezuinig en comfortabel thuis, met minder of zelfs zonder gas. 

Benieuwd naar de beste opties voor een warmtepomp installatie?

Wat is een warmtepomp? En waarom is het een slimme investering?

Een warmtepomp is een duurzaam verwarmingssysteem dat energie uit de lucht, het water of de grond haalt om je huis te verwarmen en van warm water te voorzien. In tegenstelling tot traditionele CV-ketels, die fossiele brandstoffen verbranden om warmte te genereren, gebruikt een warmtepomp bestaande natuurlijke warmte

Dit maakt het een energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossing voor je huisverwarming en warmwaterbehoeften.

Daarom overstappen van je CV-ketel naar een warmtepomp

  1. Warmtepompen hebben een hogere efficiëntie dan CV-ketels omdat ze minder energie verbruiken voor dezelfde hoeveelheid warmte-output. Dit resulteert al in een lager bedrag op jouw rekening aan het einde van de maand.

  2. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen zoals lucht, water, of grond, verminderen warmtepompen de uitstoot van CO2 en andere schadelijke gassen.

  3. Warmtepompen kunnen niet alleen je huis verwarmen in de winter, maar ook afkoelen in de zomer. Kies voor comfort in elk seizoen!

  4. Met het juiste onderhoud kunnen warmtepompen tot wel 25 jaar meegaan, wat langer is dan de gemiddelde levensduur van een traditionele CV-ketel. Die kun je ongeveer 10 jaar minder lang gebruiken. 

 
Terwijl een CV-ketel afhankelijk is van het verbranden van fossiele brandstoffen, wat leidt tot hogere CO2-uitstoot en fluctuerende energiekosten, biedt een warmtepomp een stabielere en milieuvriendelijkere verwarmingsoplossing.

De initiële investering in een warmtepomp kan hoger zijn dan die voor een CV-ketel, maar de lagere operationele kosten en de overheidsstimulansen voor duurzame energie-oplossingen maken het een economisch aantrekkelijke optie op de middellange tot lange termijn.

Bij Vedutech helpen we je graag bij het maken van de overstap naar een duurzamere en energie-efficiëntere toekomst met onze reeks van hoogwaardige warmtepompen. 

Wij adviseren een all-electric waterpomp

Bij Vedutech adviseren we vaak een all-electric warmtepompinstallatie. Maar waarom precies? En hoe verhoudt deze keuze zich tot de hybride optie?

All-Electric warmtepomp

Een all-electric warmtepomp is een systeem dat volledig draait op elektriciteit, waarmee je zowel je huis kunt verwarmen als van warm water kunt voorzien. 

Dit systeem haalt warmte uit de lucht, de grond of het grondwater en gebruikt elektriciteit om deze warmte op te waarderen naar een bruikbare temperatuur voor in huis. Het grote voordeel hier is dat je volledig van het gas af kunt, waardoor je maximaal toekomstbestendig bent. Wel zo fijn!

Vergelijking met een hybride waterpomp

Tegenover de all-electric staat de hybride warmtepomp, die samenwerkt met je gasgestookte CV-ketel. 

De hybride pomp is ideaal voor huizen die niet volledig zijn geïsoleerd, aangezien het systeem overschakelt op gas wanneer er meer warmte nodig is dan de pomp kan leveren. 

Echter, met het oog op de toekomst en de nadrukkelijke sturing van de Nederlandse overheid om van het gas af te gaan, is de all-electric variant de meest toekomstbestendige keuze.

Zo hoef je maar één keer de keuze én investering te maken in een goed warmtepompsysteem. 

Nederland van het gas af

De Nederlandse overheid zet sterk in op het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, zoals aardgas. 

Met regelingen en subsidies, zoals de stimulans om af te stappen van traditionele CV-ketels en over te gaan op duurzamere alternatieven, wordt de transitie naar all-electric wonen steeds aantrekkelijker gemaakt. Deze ontwikkelingen maken een all-electric installatie niet alleen een duurzame, maar ook een economisch verstandige keuze.

Met een startprijs vanaf €10.750 is de all-electric installatie van Vedutech een investering in duurzaamheid die zichzelf terugverdient. 

Wij zijn ervaren warmtepomp installateur

Overweeg je de overstap naar een warmtepomp? Neem een voorbeeld aan huiseigenaren die jou voorgingen, de overstap maakten en nu genieten van een comfortabel en duurzaam verwarmd huis, met de zekerheid dat ze klaar zijn voor de toekomst.

Het is eenmalig een investering, dat begrijpen we, maar we helpen je graag op lange termijn besparen in je portemonnee. 

Wil je meer weten of ben je klaar om de stap te zetten? Neem contact met ons op en samen zorgen we ervoor dat je huis een stuk comfortabeler wordt.

Vragen? Neem contact op met:

Jan van de Minkelis
Ook je woning verduurzamen?
Werken bij Vedutech?

Wil je ook graag bij een moderne organisatie werken, met de allernieuwste technieken bezig zijn én plenty doorgroeimogelijkheden hebben?

Neem dan telefonisch contact op voor de mogelijkheden of stuur een e-mail naar jan@vedutech.nl

Vedutech B.V.
Galvaniweg 9
4207 HL Gorinchem

© Vedutech
Privacyverklaring
Ontwerp: Devaca | Realisatie: Untied